Zondag 5 september 2021

(Startdienst)
19:00 uur: Ds. J. De Goei, Amersfoort
Collecten: Kerkvoogdij en Diaconie

Alle diensten zijn te bekijken via een livestream van de Hervormde Gemeente Aarlanderveen op Youtube. Tevens zijn alle diensten te beluisteren via http://www.kerkomroep.nl/#/kerken/10087 of u kunt via www.kerkomroep.nl zoeken op de plaatsnaam mocht het met de eerstgenoemde link niet lukken. De liturgie van de diensten kunt u vinden op de website van de kerk (www.hervormdaarlanderveen.nl) bij ‘kerkdiensten’ en daarna ‘meer details’.

Wijziging aanvangstijd ochtenddiensten
Let op: de kerkdiensten in de ochtend starten om 10:00 uur.

Startdienst: Laat je verfrissen!
Op 12 september is de startdienst (aanvang 10:00u) met als thema: ‘Laat je verfrissen’. We zijn blij dat we ook dit jaar deze dienst weer kunnen houden bij familie de Pater op het erf. De muzikale begeleiding zal verzorgd worden door Hineni. We zien ernaar uit om in deze dienst met jong en oud het winterwerk te openen. Na de dienst is er een gezellig samenzijn. Tot dan!

Bij de diensten
Nu vakanties weer zijn afgelopen reizen we in hoog tempo naar de startdienst voor het komende winterseizoen. Elders wordt daarover meer geschreven. Het was vorig jaar een fijn moment in de schuur bij John en Corrie. Iets van een verfrissing. Hopelijk gaan we die nu weer ervaren. We roepen elkaar op: Laat je verfrissen. Tot ziens op 12 september bij de start.

Huwelijksjubileum (1)
D.V. zaterdag 11 september is het 35 jaar geleden dat het echtpaar Ed en Marja Koeleman-van Dolder, Oostkanaalweg 29, 2461 ER Ter Aar, in het huwelijk traden. De Bijbeltekst die aan hun huwelijk is meegegeven is: ‘Maakt u dan niet bezorgd tegen de dag van morgen, want de dag van morgen zal zijn eigen zorgen hebben; elke dag heeft genoeg aan zijn eigen kwaad.’ (Mattheüs 6:34). Wij, als kerkenraad en gemeente, feliciteren en wensen u samen en verdere familie een gezellige en mooie dag toe en Gods onmisbare zegen voor tijd en eeuwigheid.

Huwelijksjubileum (2)
D.V. maandag 13 september is het 60 jaar geleden dat het echtpaar dhr. P. de Jong en mevr. A. de Jong-Timmer, Dorpsstraat 27E, 2445 AJ Aarlanderveen, in het huwelijk traden. De Bijbeltekst die aan hun huwelijk is meegegeven is: ‘De aarde heeft haar opbrengst gegeven. God, onze God, zegent ons.’ (Psalm 67:7 HSV). Wij, als kerkenraad en gemeente, feliciteren en wensen u samen met uw kinderen, (achter)kleinkinderen en verdere familie een gezellige en mooie dag toe en Gods onmisbare zegen voor tijd en eeuwigheid.

Verjaardag
15 sept: Dhr. H. Manten, Julianalaan 32, 2421 CW Nieuwkoop. We feliciteren en wensen u met de woorden ‘Ja, de Heer is goed, Zijn liefde en Zijn trouw zijn tot in eeuwigheid, amen!’ (Lied 321 OTH) een fijne dag en een gezegend nieuw levensjaar toe.

Meeleven
Na een lange tijd bij haar kinderen en kleinkinderen in Aarlanderveen te hebben gewoond, gaat Wil Hofman één dezer dagen naar Alphen verhuizen. In dankbaarheid denken we terug aan hetgeen ze met Wim voor de kerkgemeenschap heeft mogen betekenen. We wensen haar een goede tijd in haar nieuwe woonomgeving. Hopelijk zien we elkaar nog eens terug. Ga met God en Hij zal met je zijn.
Truus Verheul kreeg met een tegenslag in haar gezondheid van doen en is doende die weer te overwinnen. We wensen haar geduld en kracht van God toe.

Vrijwilligers gezocht
Wij zoeken enkele vrijwilligers die deze maand de dakgoten, de houten dakranden en dakkapellen willen schoonmaken van de drie woningen en bijgebouwen achter de kerk (Stationsweg 2A t/m 4). Aanmelden kan bij één van de kerkrentmeesters of bel Hans van Leeuwen (tel.: 06-11474792).

Wilt u gebruik maken van de oppas of heeft u vragen hierover? Neem dan contact op met Marga van Harten (telefoonnummer: 06-30059061).

Collecten in coronatijd
Wanneer u de kerk mag bezoeken, kunt u uw gave geven in de daarvoor bestemde bussen. Echter gaat de voorkeur uit naar uw gave overmaken per bank. U kunt uw gave naar onderstaande rekeningnummers overmaken:
Op de beamer en via de livestream zijn ook QR-codes beschikbaar. Bij het scannen van deze QR-codes kunt u direct online uw gaven geven. De links naar de betaalverzoeken zijn ook terug te vinden op YouTube. Onder de livestream staat ‘meer weergeven’ en als u daar op klikt, worden de liturgie en de links naar de betaalverzoeken weergegeven.

Verantwoording Kerkvoogdij
Wij hebben uit dankbaarheid een gift ontvangen van € 1000,00. Hartelijk dank hiervoor, de Kerkrentmeesters.

Bijbelstudie en catechese
Op dit moment geen mededelingen.

Het ritme in het leven krijgt een enorme verandering nu school en werk ons weer meer roepen. Hopelijk zijn er fijne herinneringen tijdens de vakantie opgedaan. Mogelijk ook iets voor nieuwe voornemens en uitdagingen. Als u of jij plannen heeft om samen in de kerkgemeente aan te werken, schroom niet om ze kenbaar te maken. Allen een goede start met hulp van de HERE God gewenst.
Met een hartelijk groet voor alle lezers, Frans Verkade (06-44810702, frans@verkade.nu).

U kunt de kopij voor het volgende kerkblad tot uiterlijk vrijdag 10 september inleveren bij Lianne Angenent (kerkbladaarlanderveen@gmail.com).

datum en tijdstip 19-09-2021 om 10:00

datum en tijdstip 19-09-2021 om 19:00