Protestantse Kerk in Nederland
www.hervormdaarlanderveen.nl
 
 
Nieuws Nieuws
26-6-2021: Versoepeling corona maatregelen:
 

De kerk mag weer vol op  anderhalve meter afstand, van te voren aanmelden hoeft niet meer, registratie van aanwezige gemeenteleden blijven we wel doen.

Handen blijven we ontsmetten.

Mondkapjes dragen hoeft niet meer, mag wel.

Samenzang is weer mogelijk , de liederen via YouTube kunnen meegezongen worden.

Bij het in- en uitgaan van de kerk nemen we zelf de disipline om de ander halve meter te behouden tot elkaar.

 

De kerkenraadKerkdiensten nu ook via livestream te volgen!

Zoals u waarschijnlijk al gehoord heeft, zijn we  (de Jonge Kerk) de afgelopen weken druk aan de slag gegaan met het opzetten van een livestream in de kerk. Met beeld erbij is de beleving thuis van de kerkdiensten hopelijk nog beter! Bij de tests hebben we met een beperkt groepje gekeken en verbeteringen toegepast. Na de aanschaf van alle apparatuur en weer testen, is het dan zover:

Zondagochtend kunt u de kerkdienst via YouTube bekijken!
https://www.youtube.com/watch?v=RZYuCqxTbZY

Als u op de bovenstaande link klikt, komt u bij de zondagochtenddienst terecht. Werkt de link niet?
Ga dan naar www.youtube.com
en vul in de zoekbalk “Nederlands Hervormde Kerk Aarlanderveen” in. In de zoekresultaten kunt u de ochtenddienst vinden. Zondagochtend zal daar de livestream beschikbaar zijn en kunt u deze aanklikken.

Dit is de link naar het kanaal: 
https://www.youtube.com/channel/UCjRqjEsZmfkkwnHudg1y8Aw.

Deze link is altijd geldig. Via de website van de kerk in het menu bij "kerkdiensten", waar u ook de litugie kunt vinden ("meer details"), is nu ook de directe link beschikbaar naar de uitzending van dat moment. 

Voor de duidelijkheid: het gaat om de ochtenddiensten, de avonddiensten blijven te beluisteren via: https://www.kerkomroep.nl/#/kerken/10087

We werken zondag voor het eerst met de nieuwe apparatuur, dus er zullen nog wat kinderziektes inzitten waarschijnlijk. Een voorbeeld hiervan is dat mogelijk het beeld en geluid (nog) niet exact gelijk lopen en het doorklikken op de beamer soms met vertraging zal zijn. We hopen dat we de komende weken steeds verbeteringen te kunnen toepassen. Wilt u daar rekening mee houden bij het kijken en luisteren? Daarnaast zal er de komende weken aan gewerkt worden om de camera beter in te stellen zodat we kunnen wisselen tussen verschillende beelden. Heeft u op- of aanmerkingen? Mail deze gerust naar hervormdekerkaarlanderveen@gmail.com
(dit mailadres is alleen bedoeld voor de livestream).

Hartelijke groet,
Maarten, Marieke, Chiel & Willemijn

 
terug
 
 
 
 

ochtenddienst
datum en tijdstip 19-09-2021 om 10:00
meer details

avonddienst
datum en tijdstip 19-09-2021 om 19:00
meer details

ochtenddienst
datum en tijdstip 26-09-2021 om 10:00
Voorbereiding Heilig Avondmaal
meer details

avonddienst
datum en tijdstip 26-09-2021 om 19:00
meer details

 
Livestream
meer
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.