Studieavond Studieavond
U bent van harte uitgenodigd op de studieavond in Alphen aan den Rijn met ds. Kees van Velzen over 'Wat is de betekenis van Israel voor ons als christelijke gemeente?'
Voor meer informatie kunt u terecht op de volgende site:
Studieavond in Alphen aan den Rijn met ds. Kees van Velzen over 'Wat is de betek (christenenvoorisrael.nl)

Interview Ed Koeleman Interview Ed Koeleman
T.V.-geloofsgesprek met Ed Koeleman
In het kader van de t.v.-geloofsgesprekken op zondagmorgen heeft KRO-NCRV onze streekgenoot Ed Koeleman, actief in de stuurgroep Missionaire Parochie,  geïnterviewd. Het gesprek ging vooral over oecumene en geloofsvernieuwing. Daarbij kwamen ook de AmeezingPraise-vieringen in de Petruskerk in Roelofarendsveen ter sprake. De t.v.-uitzending is, voorafgaande aan de zondagse eucharistieviering, op 23 juni 2024 om 9.45 uur op Nederland 2.

Ameezingpraiseviering

U bent van harte welkom bij Ameezingpraiseviering op vrijdag 31 mei om 19:30 uur in de Petruskerk in Roelofarendsveen.
Kerklid Ed Koeleman zit in de organisatie van de viering.

datum en tijdstip 23-06-2024 om 09:30 uur
Heilig Avondmaal